Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

Welkom bij AEP vzw Senior Department

Algemene informatie

http://www.seniordepartment.be/repository/Symbolen/logo%20klein.jpg

Welkom op de website van AEP vzw Senior Department... de Belgische touroperator gespecialiseerd in het organiseren van vakanties voor jongeren vanaf 50 jaar!

Covid-19

Beste reiziger

We maken op dit moment allemaal een onuitgegeven en moeilijke tijd mee. We houden er dan ook aan u onze steun te betuigen om deze situatie het hoofd te bieden. We komen deze crisis te boven; samen, verenigd en solidair! 

Sinds het begin van deze pandemie is de prioriteit van AEP vzw Senior Department vanzelfsprekend uw gezondheid en veiligheid. We volgen de evolutie van deze situatie dag na dag op en passen nauwgezet de richtlijnen toe die uitgaan van de regering en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Gezien het feit dat de huidige situatie zowel in België als in het buitenland permanent evolueert, wijzigen ook de modaliteiten met betrekking tot onze komende reizen en dit afhankelijk van het land van bestemming. We screenen vanaf nu dus ook de haalbaarheid en modaliteiten van onze voorziene vakanties en dit reis per reis, startend met de eerstkomende vertrekdatum en zo verder. In navolging van deze screening bezorgen we u als reiziger dan ook meer precieze info over de door u gereserveerde reis. We danken u alvast voor uw begrip!

Contacten en sociale relaties zijn kernbegrippen in de geschiedenis van AEP vzw Senior Department. We blijven deze begrippen levend houden in ons dagelijks zijn en doen en hopen dan ook van ganser harte dat we, na deze beproeving, opnieuw kunnen en mogen uitkijken naar heel wat reisplezier. In tussentijd wensen we u het allerbeste toe!

Zorg goed voor uzelf en uw naasten!

Het AEP vzw Senior Department-team

Praktische Info

Alle door AEP vzw Senior Department gebruikte autocars zijn onderworpen aan de in België verplichte comfort- en sterrenkeuring. De opstapplaats is doorgaans in Brussel, maar kan indien nodig aangepast worden in functie van het aantal deelnemers. In het buitenland wordt steeds gekozen voor autocars die voldoen aan de eisen geldend in het betrokken land.
De treinreis is in de prijs begrepen. We reserveren steeds op basis van comfortklasse 2, rekening houdend met de beschikbare plaatsen en tarieven. De keuze van de zitplaats kan niet worden gegarandeerd.
De vluchten zijn in de prijs begrepen. Naargelang de bestemming reserveren wij lijn- of chartervluchten. De keuze van de zitplaats kan niet worden gegarandeerd.


Bij elke vakantie vind je een indicatie van de moeilijkheidsgraad van de reis. Hoe meer figuurtjes wit ingekleurd zijn, hoe meer een goede lichaamsconditie en mobiliteit vereist zijn. (meer info op deze pagina).

Voor iedere vakantie in het buitenland is steeds een bijstandsverzekering inbegrepen, zo kan je met een gerust gemoed vertrekken.

Wij wensen je alvast een aangename en deugddoende vakantie!


 

INBEGREPEN IN DE PRIJS
Bij elk programma wordt aangegeven wat specifiek is begrepen is in de prijs. Steeds inbegrepen zijn: 
• de luchthaventaksen
• voor de buitenlandse reizen: de vluchten, bus- of treinreizen en het vervoer luchthaven/station – hotel – luchthaven/station
• een AEP vzw Senior Travel Department-begeleider
• € 2,50 verplichte administratiekosten per dossier
• bij buitenlandse bestemmingen: een bijstandsverzekering

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS
Bij elk programma wordt aangegeven wat specifiek NIET is begrepen in de prijs. In de regel zijn niet inbegrepen:
• de persoonlijke uitgaven
• de fooien (tenzij anders vermeld)
• de facultatieve excursies en activiteiten
• de niet in het programma vermelde maaltijden en dranken
• eventuele brandstoftoeslagen
• de annuleringsverzekering (5,2 % van de reissom met een vrijstelling van € 25 per persoon)
• de lokale verblijfstaks